KOHDEPOISTOLAITTEET

www.kohdepoistoventur.fi

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

VENTUR Finland Oy Ab

Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finlandtel. +358 (0)9 530 8810 fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi
www.ventur.fi
Kohdepoistolaitteet : Ventur valmistaa ja markkinoi purunpoistopuhaltimia. Purunpoistopuhallin on tarkoitettu poistamaan mm. sahanpurua ja muovilastua. Purunpoistopuhaltimet ovat kevyitä ja näin helposti siirrettävissä. Purut kerätään muovisäkkiin jonka voi tarvittaessa heittää pois yhdessä sisällön kanssa. Tämä nopeuttaa ja helpoittaa purujen tyhjennystä. Siirrettäviä ZWP-puhaltimia käytetään eri asennuksissa joissa käsitellään saastunutta ilmaa kuten esim. kuivauskohteissa ja pölynpoistossa. Tarjoamme myös laajalti lisävarusteita kuten yhteitä laippoja, suojaverkkoja, letkuja, ja suodattimia. : Kohdepoistolaitteet